Het eerste jaar AltijdNijmeegs.nl, op naar 2012

Begin 2011 is AltijdNijmeegs.nl opgestart als nieuw initiatief van ERWT Communicatie, en is vanaf juni 2011 helemaal ‘operationeel’. Het opstarten van dit initiatief was reden om talloze gesprekken aan te gaan. Van acrobaat tot chefkoks, van bierbrouwer tot sneldichter, van vergaderlocatie tot stadskroeg, enzovoort. Dat maakte 2011 voor mij een uniek jaar!

Je denkt Nijmegen te kennen na ‘ruim 30 jaar’ (u weet het, dames en leeftijd) maar zelfs voor mij zit de stad nog vol verrassingen. Geen verrassing is dat er zo veel vriendelijke en creatieve mensen wonen en werken in Nijmegen. Zij delen met mij de liefde voor de stad en ook de passie om Nijmegen nog verder vooruit te brengen.

Na een jaar vol leuke contacten en een heel aantal geslaagde uitjes en bijeenkomsten is er tijd om terug te blikken, om weer vooruit te kunnen blikken. AltijdNijmeegs.nl wil zich in 2012 nog duidelijker profileren. Voor zover bekend (en geloof ons, wij kennen hier de weg), is er in Nijmegen geen vergelijkbaar initiatief als AltijdNijmeegs.nl: de meest ervaren adviseur voor ieder groepsuitje of bijeenkomst, precies op maat voor uw gasten, met altijd en alleen het beste van het echte Nijmegen!

Om nog duidelijker te zijn in wat wij voor u kunnen beteken, en wat dat kost, is er voortaan het driestappenplan:
1. U belt of e-mailt voor een eerste gratis advies.
2. U wilt een volledig programma op maat  speciaal voor u. Wij maken dat voor u en bereiden uw reserveringen alvast voor. Dit kost slechts € 50 (excl. BTW 19%), dit programma kan u eventueel zelf verder uitwerken en organiseren.
3. U wilt begeleiding van begin tot aan het einde van uw bijzondere dag of bijeenkomst. Wij regelen alles voor u, van A tot Z, waar u zelf maar van A tot N zou komen! De totale arrangementskosten (geen commissies) en onze begeleidingskosten worden in goed overleg met u samen vastgesteld.

Rosalie Thomassen

Dit bericht is geplaatst in Over ons. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>