Kiek

BINNENKORT:
Nijmeegse Marieke – ‘silent disco’ danstheater op locatie

Foto: Manon Bruininga DuPho (uit het boek Nijmeegse Marieke)

Een emotionele reis samen met Marieke. Een muzikaal verhaal over verleiding, zonde en vergeving.

Nijmeegse Marieke, het verhaal van Mariken van Nieumeghen opnieuw verteld in liedjes werd eerder dit jaar gelanceerd als boek met cd. De liedjes geschreven en vertolkt door Karel Bosman in samenwerking met nog 23 andere Nijmeegse muzikanten staan nu centraal in een unieke danstheatervoorstelling op een bijzondere locatie. Uniek, want de dansers nemen je mee van De Kaaij en over het wiebelbruggetje naar de Ooij. En alleen bezoekers ervaren de voorstelling, want het publiek wandelt met een ‘silent disco koptelefoon’ mee met het theaterstuk.

Cast en crew
Yuliya Globa (Marieke)
Arjan Gebraad (Moenen)
René Heeskens en Jolanda Walder, Tango Entero
Productie, script en regie: Rosalie Thomassen
Productie en techniek: Rob Michels

Wanneer?
zondag 23 september, 14.00 uur + 16.30 uur
zondag 30 september, 13.30 uur (indien de vorige voorstelling is uitverkocht een extra voorstelling om 15.30 uur)

Let op, zorg dat u een half uur voor aanvang aanwezig bent in verband met het uitdelen en testen van de draadloze koptelefoons! Trek goede schoenen aan, wij wandelen de natuur in.

Waar?
Start en einde: Opoe Sientje, Lindenberghaven 1, Nijmegen
De theatervoorstelling voert u mee over de Kaaij, onder de Waalbrug door, over het Ooijpoort wiebelbruggetje naar de Stadswaard (de Ooij) en weer terug.

Tickets: https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/kiek


OVER KIEK

Kiek is geboren in 2016. Toen wij in Café ’t Paleis een pubquiz organiseerden met de titel ‘Kwist niet dat ik zoveel over Nimwegen wist’ bedacht Rinie, stamgast en een rasechte Nijmegenaar onze geuzennaam: Kiek!

Rosalie Thomassen en Rob Michels, de grondleggers van Kiek, houden van theater, kleinkunst, muziek en vooral van Nijmegen. Die liefde voor leuke dingen voor de mensen en onze mooie stad combineren we daarom in Kiek. Theater en kleinkunst in een nieuw jasje op mooie Nijmeegse locaties. Zo zorgen wij voor het theaterprogramma op De Kaaij, presenteren wij Kiek op de Straat (drie mooie locatietheaterstukken vol Nijmeegse historie) en organiseren wij meerdere malen per jaar verrassende voorstellingen op Theaterschip De Zeester.

Kom je ook kieken?
Wil je op de hoogte blijven van Kiek? Volg ons dan op Facebook.

Tickets kopen voor onze volgende voorstellingen? Bezoek dan onze ticketshop!

Altijd op de hoogte blijven en kortingscodes ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Reacties zijn gesloten.