Benda Drukkers, Deel2 ontwerpers en AltijdNijmeegs steunen St. Stevenskerk met speciale Stevenskalender.

Meer weten over de Stevenskalender? Wilt u weten waar u de kalender kunt kopen? (lancering 7 juli)?
Kijk dan HIER.

De geliefde St. Stevenskerk vanaf de Grote Markt

 

Twee ondernemers met een kloppend Nijmeegs hart, Loesje Benda (Benda Drukkers) en Rosalie Thomassen (o.a. AltijdNijmeegs.nl), bedachten in april 2012 het idee een speciale St. Stevenskerk kalender uit te geven. Na bekendmaking haakte ook Deel2 ontwerpers aan. Samen realiseren zij nu deze unieke kalender. Alle opbrengsten komen ten goede aan de restauratieplannen van de Stichting Stevenskerk.

“De St. Stevenskerk hoort natuurlijk helemaal thuis in Nijmegen en mag nooit verdwijnen. Wij vinden het net als alle andere Nijmegenaren een prachtig icoon voor de stad, en daar kunnen wij van blijven genieten, twaalf maanden per jaar”, aldus Loesje Benda en Rosalie Thomassen. Samen ontwikkelden zij het idee om een speciale kalender uit te geven met twaalf keer een prachtige foto van de St. Stevenskerk erop.

DOE MEE AAN DE FOTOWEDSTRIJD!
Voor het vinden van deze twaalf foto’s roepen Benda Drukkers, Deel2 ontwerpers en AltijdNijmeegs.nl iedereen op de mooiste eigengemaakte foto’s van de St. Stevenskerk op te sturen. De makers van de twaalf mooiste foto’s krijgen eeuwige roem door naamsvermelding in de kalender en uiteraard een stapel prachtige kalenders en andere Stevenskerk souvenirs cadeau!

De kalender zal eind mei 2012 verschijnen. Foto’s (bij voorkeur ‘liggende’ afbeeldingen) van de St. Stevenskerk kunnen tot en met 6 mei a.s. worden opgestuurd naar stevenskerk@altijdnijmeegs.nl (vermeld s.v.p. uw naam en telefoonnummer). Ook winkeliers die graag meehelpen aan deze actie door de kalender te gaan verkopen, kunnen zich melden via dit e-mailadres.

 

Dit bericht is geplaatst in Nijmegen tips, Over ons. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.