Cadeaus uit Nijmegen

Op zoek naar een leuk geschenk, waarmee u iedere Nijmegen liefhebber een groot plezier doet? Wij helpen u graag aan een prachtig souvenir voor iedereen.

HET NIJMEEGSTE BOEK

Nijmeegse Marieke, een luisterboek

De bekendste Nijmeegse allertijden is ongetwijfeld Mariken van Nimwegen. Altijd Nijmeegs is uitgever van een prachtig nieuw boek met cd, met 24 liedjes. Een prachtig geschenk voor iedereen die van Nijmegen, mooie verhalen en heerlijke authentieke muziek houdt. Klik HIER voor meer info over dit boek en voor onze webwinkel.

NIJMEEGSE FOTO’S OP HOUT
Deze prachtige foto’s van Nijmegen zijn geprint op massief hout. Iedere print is daardoor uniek, en wordt in beperkte oplage uitgegeven. Een bijzonder aandenken en een waar kunststukje, een prachtig cadeau uit Nijmegen!

De foto’s van Marieke Thomassen zijn een prachtig eerbetoon aan de stad Nijmegen. Geprint op massief hout komen deze foto’s optimaal tot hun recht. Het pure materiaal, de warme kleur en de nerven geven een extra dimensie aan het beeld en maken iedere plaat uniek! Een ideaal kado voor iedere liefhebber van Nijmegen inclusief uzelf!

Prijzen:
20×20 cm = € 22,50
30×30 cm = € 37,50
60×60 cm = € 125,-

De prints op hout zijn te koop bij Zaadel makerij. Bezoek de winkel om te kijken welke er op voorraad zijn.

Wilt u bijbestellen? Dat kan via onderstaand bestelformulier. Houd rekening met een levertijd van 3 weken. De prints op hout worden na bestelling speciaal voor u geprint, gezaagd, geschuurd en voorzien van ophanghaakjes!

BESTELFORMULIER

Uw voornaam en achternaam*

Uw e-mailadres*

Telefoonnummer

Afleveradres

Postcode

Woonplaats

Ik wil graag bestellen / ik wil meer informatie*

Omschrijving van de gewenste foto's en andere opmerkingen

Na het bevestigen van dit formulier nemen wij z.s.m. contact met u op. Ons streven is om altijd binnen 1 werkdag contact met u op te nemen.

Prijzen exclusief eventuele verzendkosten, inclusief BTW. Op afspraak af te halen zonder verzendkosten.

Reacties zijn gesloten.