KIEK vooruit

LAMMERENTOUR: JONG CABARETTALENT VOORJAAR LANG TE ZIEN IN NIJMEGEN

Iedere winter / voorjaar laat de Koningstheateracademie haar lammeren los en gaan ze de wijde wereld in om hun kunnen te tonen.
KIEK verwelkomt ze in de Nijmeegse weide en laat ze los op……………het schip.

Vanaf 16 januari tot en met 21 mei zijn er iedere derde donderdag van de maand voorstellingen van drie getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie uit Den Bosch.
TS de Zeester, het vlieguren en try-out podium van de provincie, zal het toneel zijn om een avondvullend try-out-programma te spelen.
De spelers zijn 3de jaar studenten en afstuderende studenten van de Academie. Verse lammeren dus, die dartelend in de wei leren om op eigen benen te staan. Er spelen drie lammeren (cabaretiers/acts) per voorstelling, twee voor en een na de pauze.
Cabaretiers 16 januari: Fieke Opdam, Judith Adema en de uit Nijmegen afkomstige Arnolf Hendriks.

Wat is “Dè Lammerentour”?
De Lammerentour laat u de nieuwste aanwinsten zien van de KoningsTheaterAcademie uit Den Bosch. Talent dat staat te trappelen om de wei in te gaan. Studenten die talent hebben en nu leren er mee om te gaan. Creatieve, humorvolle geesten die over een aantal jaar niet meer te zien zijn in de kleinere theaters maar de grote zalen vullen.

Dè cabaret-talententour van de Koningstheateracademie. Dè opleiding die verantwoordelijk was voor het klaarstomen van eigenzinnige talenten als Nathalie Baartman, Katinka Polderman, Jochen Otten, Pieter Derks, de Dames voor na Vieren, Louise Korthals, Johan Goosens, Leo Alkemade, Kiki Schippers, Anne Neuteboom, Andries Tunru en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Zie het evenement op onze KIEK Facebook pagina.

Er wordt hard gewerkt.
KIEK gaat weer programmeren op De Kaaij en op TheaterSchip de Zeester.
Abonneer je op onze nieuwsbrief en/of houdt onze KIEK Facebook pagina in de gaten om niets te missen.

 

KIEK, cultuur op bijzondere Nijmeegse locaties

Reacties zijn gesloten.