KIEK vooruit / Dè Lammerentour


Jong cabarettalent voorjaar lang te zien in Nijmegen. 

Iedere winter / voorjaar laat de Koningstheateracademie haar lammeren los en gaan ze de wijde wereld in om hun kunnen te tonen.
KIEK verwelkomt ze in de Nijmeegse weide en laat ze los op……………het schip.
… lees verder>

Wat is “Dè Lammerentour”?
Dè Lammerentour laat u de nieuwste aanwinsten zien van de KoningsTheaterAcademie uit Den Bosch. Talent dat staat te trappelen om de wei in te gaan. Studenten die talent hebben en nu leren er mee om te gaan.
… lees verder>

Dè cabaretiers van de maart editie.
Davey Geernaert, Jasmijn Wagenaar en Ramon Chatrer zullen op 19 maart acte de presence geven…
…lees verder>

Het Zeester Theaterdiner.
In samenwerking met Dock 17 heeft KIEK een Zeester Theaterdiner samengesteld. Een drie gangen keuzemenu voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. En dat op een bijzondere plek, gelegen aan de Waalkade met prachtig uitzicht op de Waalbrug en de Waal…
… lees verder>

Hoe kom ik bij TS de Zeester.
De Zeester ligt op één van de mooiste plekken van Nijmegen, de Lindenberghaven 1d, pal onder de Waalbrug, op de 2de steiger Noordzijde, achter de Opoe Sientje (het De Kaaijterrein).
Wat zijn de mogelijkheden om de Zeester te bereiken?

… lees verder>

Het ‘KIEK maar…’ kaartje.
Het ‘KIEK maar..’ kaartje is er om de twijfelaars over de steiger te krijgen.
Ook in aanmerking komen voor een ‘KIEK maar…’ kaartje?

… lees verder>


Jong cabarettalent voorjaar lang te zien in Nijmegen.

…Vanaf 16 januari tot en met 21 mei zijn er iedere derde donderdag van de maand voorstellingen van drie getalenteerde, afstuderende cabaretiers van de Koningstheateracademie uit Den Bosch. TS de Zeester, het vlieguren en try-out podium van de provincie, zal het toneel zijn om een avondvullend try-out-programma te spelen.
De spelers zijn 3de jaar studenten en afstuderende studenten van de Academie. Verse lammeren dus, die dartelend in de wei leren om op eigen benen te staan. Er spelen drie lammeren (cabaretiers/acts) per voorstelling, twee voor en een na de pauze.


Wat is “Dè Lammerentour”?

…Creatieve, humorvolle geesten die over een aantal jaar niet meer te zien zijn in de kleinere theaters maar de grote zalen vullen. Dè Lammerentour, dè cabaret-talententour van de KoningsTheaterAcademie. Dè opleiding die verantwoordelijk was voor het klaarstomen van eigenzinnige talenten als Nathalie Baartman, Katinka Polderman, Jochen Otten, Pieter Derks, de Dames voor na Vieren, Louise Korthals, Johan Goosens, Leo Alkemade, Kiki Schippers, Anne Neuteboom, Andries Tunru en zo kunnen we nog wel even doorgaan.


Dè cabaretiers van 19 maart;

…We stellen graag de talenten van de maart editie aan u voor;
meer informatie volgt spoedig !!

Abonneer je op onze nieuwsbrief en/of houdt onze KIEK Facebook pagina in de gaten om niets te missen.

meer informatie volgt spoedig


Het Zeester theaterdiner.

Dock 17 is een authentiek grill restaurant gelegen aan de Waal. Het beschikt over een uitgebreide menukaart voor lunch en diner. In samenwerking met KIEK is er een speciaal theatermenu samengesteld.
Klik op de afbeelding om het gehele menu te zien

Het Zeester Theatermenu

Nadat u gereserveerd heeft via het mailadres van Dock 17, kunt u tussen 18:00 uur en 18:15 binnen lopen. Het personeel is op de hoogte van u bezoek aan TS de Zeester en zal ervoor zorgen dat u op tijd vertrekt voor de voorstelling.
De kosten van het Zeester Theatermenu is € 19.95 p.p.


De beste routes naar TS de Zeester
.

Er zijn verschillende manieren om bij de Zeester te komen.
De Zeester ligt hier (Google maps) Lindenberghaven 1D

 

OV: diverse bussen ( 2 – 8 – 13 – 14 – 15 – 33 – 80 – 82 – 300 – 331 – SB58 ) vanaf o.a. station Nijmegen, halte Waalkade en dan 626 meter lopen. Vanaf bushalte Kelfkensbos,  449 m en 43cm.

 

Auto: Er zijn 4 parkeer mogelijkheden in de buurt. A, parkeergarage Kelfkensbos, Voerweg 2.
B, Parkeergarage Eiermarkt, Eiermarkt 20. C,Ubbergseweg ter hoogte van 20-70 en D, de Lindenberghaven, de dichtstbijzijnde maar duurste parkeerplek.


D
, Maandag t/m zaterdag 9.00 – 23.00 en zondag 12.00 – 18.00 uur, € 2,90 per uur.

C, Maandag t/m zaterdag 9.00 – 18.00 en donderdag koopavond 18.00 – 21.00 uur, € 1,80 per uur.
A en B, van 8.00 – 18.00 uur € 2,80 per uur en van 18.00 – 8.00 uur € 0,50 per uur.
24 uur’s dagkaart, alleen te koop in parkeergarage Eiermarkt, € 11,00.
Openingstijden; A Kelfkensbos, Maandag tot en met zaterdag 7.00 – 4.00 en zondag 10.00 – 4.00 uur. B Eiermarkt, Maandag tot en met woensdag 7.00 – 24.00, donderdag tot en met zaterdag 7.00 – 4.00 en zondag 10.00 – 4.00 uur.

Per fiets, boot of ter voet; Gemakshalve gaan we er vanuit dat je uit Nijmegen komt als je lopend, met de boot of de fiets/brommer komt. Toch nog wat kleine tipjes; De fiets of brommer kan je plaatsen onder de Waalbrug. De boot kan je aanleggen op een passantenplek aan dezelfde noord steiger als de Zeester. Kom je lopend en het is hoog water, dan ligt er een mooie speciale extra steiger. 🙂


Het ‘KIEK maar…’ kaartje.

Het ‘KIEK maar…’ kaartje is een gratis kaartje wat je kan krijgen als je nog heel erg twijfelt om naar de Lammerentour te gaan omdat je;
… cabaretbezoekers met koudwatervrees bent.
… denkt, wat kan ik verwachten van 3 beginnende cabaretiers?
… het te druk hebt en eigenlijk geen tijd om te relaxen!
… 10 euro entree veul-te-veul geld vind, denk je.
… denkt “cabaret? Dat is toch met dans en dat men je in de maling neemt als je op de eerste rij zit?”

Wat is jou twijfel om niet te gaan op 19 – 03 – 2020?
Mail dat naar kiek@altijdnijmeegs.nl vóór 19 maart 2020, vóór 13.00 uur onder vermelding van je telefoon nummer en je twijfel reden. Wij halen je over met het gratis ‘KIEK maar…’ kaartje om te komen.
Let op!!! Er is slechts een beperkt aantal ‘Maar…’ kaarten beschikbaar op dit moment zijn er nog…
25 kaarten beschikbaar (update 11-03-2020 15:37.02)

Maar…is het dan helemaal gratis?
JA.
Maar…

Niemand vindt het leuk om iets ‘gratis’ te doen en zeker niet als je nog studeert en met de trein uit Amsterdam, Eemnes of Wijchen moet komen.
Natuurlijk komen zij niet voor ‘niks’, zij zijn ze u zéér dankbaar voor u aanwezigheid bij hun voorstelling en vinden het bijzonder fijn als u een vrijwillige bijdrage achterlaat na de voorstelling.
KIEK maar hoe veul je het waard vond.

“Wij,  de spelers van de Lammerentour, krijgen al dat geld en zullen u zeer erkentelijk zijn. Wij hoeven dan niet het dievenpad op te gaan waardoor een gedeelte van onze opleiding in gevaar zou kunnen komen.
Onze dank is nu al GROOT.”

Mochten de ‘KIEK maar..’ kaarten vergeven zijn, bekijk dan onze online verkoop Ik Ben Aanwezig of reserveer een tafel bij Dock 17. Op iedere gereserveerde tafel ligt 1 ‘KIEK maar…’ kaartje.

 

Er wordt hard gewerkt.
KIEK gaat weer programmeren op De Kaaij, op TheaterSchip de Zeester en op diverse mooie Nijmeegse locaties.
Abonneer je op onze nieuwsbrief en/of houdt onze KIEK Facebook pagina in de gaten om niets te missen.

 

KIEK, cultuur op bijzondere Nijmeegse locaties

Reacties zijn gesloten.